Kukoistuksen Koodi – Flourishing Flow

Taidekartanossa avautuu monen peräkkäisen juhlavuoden jälkeen Kukoistuksen Koodi -näyttely, joka etsii vastauksia moniin elämänmittaisiin kysymyksiin.

Mitä on olla onnellinen? Mikä on elämän tarkoitus? Miten löytää oma sisäinen kukoistuksen koodi?

Luonto on vahvasti läsnä ikuisissa teemoissa ja kukat saavat loistaa tämän vuoden näyttelyssä.

Lisäksi Pikku Villasta kartanon pihapiirissä on kehkeytynyt Johannan luoman designin tila: Kallary Showroom. Klassikoksi luotu Kallary on uusi, moderni ja ajaton -ilmiö jo syntyessään.

Ateljeessa sinut ympäröi taiteilijan pyhin, mysteerinen ja maaginen taiteen syntymisen läsnäolo.

Johanna Oras kutsuu  taiteenjanoisen vierailijan virkistäytymään luovuuden lähteelle keskellä luonnonvoimaisen mykistävän kauniin Punkaharjun syleilyssä.

Taidekartano avautuu 29.5. | Avajaiset striimataan | Avoinna 15.8 asti | Joka päivä 10-18 | Juhannusaattona 10-16

Johanna Oras “I´m Every Artist”, 50v Juhlavuosi 2020

Tänä kesänä Taidekartanossa juhlitaan jälleen

Kuvataiteilija JO viettää 50v juhlavuottaan näyttelyiden ja tapahtumien merkeissä ja uusimmat teokset ovat nähtävillä juuri Saimaan rantojen syleilyssä ainutkertaisessa kartanomiljöössä Punkaharjulla.

Teemana on tänä vuonna I’m Every Artist, joka raottaa salaperäisyyden verhoa Johanna Oraksen monipuolisesta tekemisestä ja multilahjakkaasta persoonasta.

Verhon takaa paljastuvat Oraksen signaturekukan, kallan, uudet seikkailut sekä Kallan nousu täysin uudelle tasolle designmaailmassa. Onko tässä uusi klassikko?

Johanna Oras yhdistää taiteessaan ennakkoluulottomasti maalaustaiteen klassikoita, populaarikulttuuria, tulevaisuuden visioita ja luonnon harmoniaa sekoittaen näitä järisyttävän voimakkaalla estetiikan kaipuullaan.

Teosten takana kumpuilevat tarinat koskettavat, hauskuuttavat ja ärsyttävät katsojaansa. Johanna Oraksen taiteilijaelämä hakee vertaistaan kuvataidekentässä. Hän ei mahdu mihinkään valmiiseen muottiin, hän ei halua lokeroitua eikä kulkea valmiiksi tasoitettua polkua. Hän maalaa oman tiensä itse!

Johanna Oras on jokainen taiteilija.

Taidekartano

Taidekartano Johanna Oras

10.6.-9.8.2020

Avoinna joka päivä 10-18

Juhannusaatto 10-16

Vapaa pääsy

Taidekartanon virtuaaliesittely

2021

Loading...

2019