Sielun kuvat, mielen sanat on voimaannuttava kokemus, kurssi mikä houkuttelee minuuden tutkiskeluun kuvataiteen ja kirjoittamisen keinoin.

Kuvataiteilija Johanna Oraksen ja kirjailija Laura Paloheimon Sielun kuvat, mielen sanat -kurssi on Taidekartano Johanna Oraksen kesäkurssi mikä järjestetään Johanna Oraksen ateljeessa 7.9.2019 klo 18-22.00. Taidemaalarin ateljee tarjoaa mystisen atmosfäärin sukeltaa sinun sielusi kuviin, sinun mielesi sanoihin. Nauti maalaamisesta, väreistä ja uuden luomisesta. Luota rohkeasti intuitioon ja hahmota ääriviivasi uudelleen kannustavassa illassa.
Intensiivisen illan aikana luodaan syvältä sisimmästä kumpuavia kuvia ja kirjoitetaan kuviin liittyviä tekstejä, muistikuvia, oivalluksia, tarinoitakin. Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta tai kirjoittamisesta, ainoastaan avoimen ja rohkean mielen! Lähde rohkeasti matkalle itseesi ja tule mukaan!

Kurssimaksu 100€, sisältää kurssin aikana tarvittavat maalaus- ja kirjoittamisvälineet, sekä kahvi/teetarjoilun. Paikkoja on rajoitetusti. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se on sitova.
Ilmoittautumiset 21.6.2019 mennessä osoitteessa:

info@laurapaloheimo.com
johannaoras.info@gmail.com

Seuraa tapahtuman tiedotusta

https://www.facebook.com/TaidekartanoJohannaOras