Johanna Oras – Inspiraatio

Upean Punkaharjun kansallismaiseman syleilyssä sijaitseva Taidekartano Johanna Oras kutsuu vierailijat aidosti mukaan taiteen kiehtovaan maailmaan. Maalausten ja leppoisan tunnelman äärellä voi hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja antaa siveltimen vetojen viedä pienelle seikkailulle.

Kartanon pihapiiriissä sijaitsevassa kesäateljeessa on yleisöllä tilaisuus seurata taiteilijaa työssään ja päästä katselemaan taideteoksen mystisiä valmistumisvaiheita inspiraatiosta viimeistelyyn.

Taidekartano Johanna Oras viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaa. Juhlanäyttelyn teemana on Inspiraatio. Inspiraatio-teema jatkaa viime vuoden tarinaa uusilla avauksilla taiteilijan sielunmaisemaan. Musiikki, muoti ja erilaiset ympäristöt, Punkaharju mukaan lukien, ovat innoittaneet Johannan inspiraation hurmokseen vuodesta toiseen.

Tämä näyttely on taiteilijan trilogian toinen osa. Kallan tarina jatkuu kenties voimallisempana kuin koskaan. Tänä vuonna kalla saa Matissen muodon, mutta syntyy täysin Orasmaiseen tapaan uudelleen.

Taidekartano

Taidekartano Johanna Oras

9.6 – 11.8.2019

Avoinna joka päivä 10-18

Vapaa pääsy

Taidekartanon virtuaaliesittely